Diensten

Heb je een klein bedrijf of werk je voor een grote onderneming die toe is aan een nieuwe website, webapplicatie of andere online toepassing? Dan kunnen wij je helpen. Wij zijn sterk in het bouwen hoogwaardige websites en webshops, mobiele apps en (online) maatwerk software (webapplicaties). Daarnaast kunnen we je online toepassing hosten, onderhouden en je voorzien van het juiste advies op het gebied van online software.

Benieuwd wat we voor jou zouden kunnen betekenen? We komen graag eens vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.

Webapplicaties

Betting Media is sterk in het ontwikkelen van webapplicaties die helpen bedrijfsprocessen te automatiseren. Voorbeelden van webapplicaties die we hebben ontwikkeld zijn o.a. een applicatie waarmee de urenverantwoording en verlofaanvragen voor werknemers geregeld wordt, een online helpdesksysteem en een systeem waarmee het traject voor de installatie van apparatuur wordt gedigitaliseerd. We ontwikkelen onze webapplicaties altijd op maat. Elk bedrijf is tenslotte anders en iedereen heeft zijn eigen wensen. Omdat we onze webapplicaties op maat ontwikkelen ben je er zeker van dat de applicatie perfect past bij de onderneming. Wat ons onderscheid van anderen is dat we je applicatie ook op locatie kunnen ontwikkelen. Dit zorgt er voor je veel inspraak hebt in het ontwikkelproces en vragen direct beantwoord kunnen worden.

Websites

Of het nu gaat om een simpele informatieve website of een uitgebreide website met klantlogin, Betting Media is gespecialiseerd in het ontwikkelen van zowel kleine als grote websites. We ontwikkelen onze websites het liefst op maat en maken gebruik van hoogwaardige technieken. Daardoor ben je verzekerd van een website die precies aansluit bij de wensen van jouw bedrijf en is je website in de toekomst gemakkelijk uit te breiden.

Webshops & e-commerce

De online verkopen nemen nog steeds toe. Betting Media is gespecialiseerd in het ontwikkelen van webshops voor alle branches. We gebruiken hierbij hoogwaardige technieken die er voor zorgen dat webshops er niet alleen goed uit zien, maar ook nog eens snel zijn en goed werken. Daarnaast kunnen we je webshop koppelen met uiteenlopende systemen. Uiteraard is een betaalsysteem belangrijk om online betalingen te kunnen accepteren via iDeal of creditcard. Maar ook kunnen we je webshop koppelen met systemen als Exact Online, Moneybird, SAP en Unit4.

Hosting en onderhoud

Nagenoeg alle online toepassingen die we ontwikkelen, hosten we ook. We zijn daardoor in staat om hard- en software exact op elkaar af te stemmen en bij te schalen wanneer het nodig is. Je hoeft zelf geen technische kennis in huis te halen en hebt één aanspreekpunt voor alle website gerelateerde zaken.

Net als bijvoorbeeld een auto of fiets heeft ook een online toepassing onderhoud nodig. Net als bij een auto of fiets wil je verzekerd zijn dat het onderhoud in handen is van specialisten. Als bouwer van jouw online toepassing weten we precies hoe jouw 'auto' of 'fiets' onderhouden moet worden. We weten precies welke (beveiligings) updates er doorgevoerd moeten worden om je toepassing draaiend te houden. Afhankelijk van de grootte van de toepassing stemmen we af hoeveel onderhoud er benodigd is.

We onderhouden ook toepassingen die niet door ons zijn gebouwd. Neem gerust eens contact met ons op om te informeren of we ook jouw toepassing kunnen onderhouden.

Advies

We denken als sparringpartner graag met je mee over de techniek, vorm en invulling van je online toepassing. Met onze ervaring kijken we vaak net anders tegen zaken aan en kunnen we je helpen sneller en efficiënter vooruit te komen. Onze communicatie is laagdrempelig en servicegericht. Daardoor mag je van ons altijd een oplossing of duidelijk antwoord verwachten.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Bel ons op 0571 700 523, stuur een e-mail naar info@bettingmedia.nl of ga naar Contact en vul het contactformulier in. We vertellen je graag meer over onze diensten en mogelijkheden.